Talentendag

Op zondag 15 oktober was het dan eindelijk zover: Talent Day bij DC Casting. Een dag waarop wij oog in oog kwamen te staan met veelbelovende talenten.
Jurgen, Angelissa en Whitney kwamen aan en bereidden zich voor op hun workshops. Whitney maakte haar ruimte gereed voor de catwalktraining, Angelissa zorgde ervoor dat alles klaar stond met de camera, en Jurgen stelde zijn lens scherp. En daar waren ze dan, jongens en meisjes, klaar voor de dag. We verdeelden de talenten in twee groepen. Via de lens van Marciano konden we al wat beelden zien van wat er achter gesloten deuren gebeurde. Soms hoorden we deuren dichtslaan en schrokken we, maar het bleek allemaal onderdeel van het acteren te zijn.

Tijdens de pauze genoten we van heerlijk eten: hotdogs, fruit, frietjes en heerlijke croissantjes. Het was tenslotte de kick-off en een feestelijke gelegenheid. Na de pauze werden de groepen gewisseld voor de workshops. De ruimte werd gereed gemaakt voor de catwalk. We vroegen de talenten wat ze hadden geleerd en bij iedereen kwam zelfverzekerdheid naar boven. En toen was het moment daar: één voor één kwamen ze tevoorschijn om te laten zien wie ze zijn. Het was een geslaagde catwalk presentatie. Het leek alsof de catwalk voor hen was gemaakt. We kregen veel vragen of er een tweede keer komt, en ja, dat komt er zeker. Deze kick-off was slechts het begin en de volgende editie zal nog uitgebreider zijn met meer elementen.

Wij van DC Casting vonden het geweldig om met jullie te werken.

Just be you you are enough.

Claudia Lima Dias.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven